Laddar, vänta lite...

~ RECENSIONER FRÅN VÅRA KUNDER

Recensioner från våra kunder

 

 

Jag blev så positivt "överraskad", så ville gärna ge er en famn full av positiva rosor. Vilket toppenställe!! 5 guldstjärnor från mig. Stort TACK för snabb service och ett så trevligt bemötande.

Här bjuds man verkligen på det lilla extra i fråga om fantastiskt fina inredningssaker att beställa, bra priser och en personlig känsla för mig som kund. Vad glad man blir! Jag kan verkligen rekommendera er hemsida och jag återkommer snart igen. Ha det gott! Varma hälsningar från Susanne J 

 

* Bästa butiken! Bra priser, snabb leverans och vansinnigt fina saker. Älskar! / Gunilla A

 

* Är  så nöjd med mina inköp. Kommer snart med beställning. Så många fina saker.

Hälsningar Marina K

 

* En underbar affär med så mycket fina saker. Så nöjd med mina köp. Och så bra priser. Kommer snart tillbaka och ska köpa mer. / Kerstin H

 

* Alltid fint packat & prisvärda varor. Sveriges bästa webbutik! / Jessica

 

Hej. Vill bara tacka er för att ni finns.  

Jag är så nöjd med era underbara saker, och handlar gärna fler gånger.

Så snabba leveranser, välpackade, och den söta lilla lappen till dom som sköter transporten. 

Ni är verkligen ett företag med kärlek och omtanke om kunden.

Ha en fortsatt fin dag. Kram Maj-Lis S 

 

Hej! Av en slump så hittade jag er på nätet och har beställt så mycket jättefina och gulliga saker som ex. vis ljuslyktorna och kaffekoppar och fat Provance. Kommer definitivt att beställa mer. / Mitza

 

Måste bara titta in här för att jag blev så glad när jag fick mitt första paket från er idag. Fantastiskt fin ampel, över mina förväntningar, och så omsorgsfullt paketerad. Kram till er från Gitte A

 

 

* Hej på er! Fick precis hem mitt paket med 2st lyx-lyktor som jag är sååå nöjd med! Framför allt att ni hade packat dem kanonbra och till o med med en bra, rolig liten lapp till den/dem som fraktar att vara varsamma med varan på väg till inredningstokig kund superbra.  Ha det fint!, Mvh, Linda 

 

Hej ville bara skriva till er då jag är en väldigt nöjd kund, fina saker , bra priser , fint paketerat, ja små detaljer som gör det! Kommer shoppa mer hos er definitivt! Kul att ni har lite egna grejer som inte alla andra har  Stort plus! Och snabb leverans! Fina foton och lätt att hitta på er hemsida! Mvh Nadja 

 

Hej. Jag vill bara ge er positiv feedback på er hemsida, era produkter och leveranser. Det är verkligen underbart att ni har koll på detaljerna i allt. Fint förpackat, fint dokument angående retur och så klart fina produkter. Det är en glädje att handla hos er. Önskar er en underbar midsommar. Hälsningar, Bianca M nöjd kund

 

Hej! Jag vill bara dela några tankar jag har om er. Det är så otroligt bra sortiment ni har på er hemsida och så fint prestenterat och inspirerande! Ni gör även ett jättebra jobb med era nyhetsutskick med erbjudanden och fina tilltalande bilder varje vecka. Ha en fin dag! Vänliga hälsningar, Lovisa

 

* Så himla nöjd med allt jag köpt här! Suverän service och blixtsnabb leverans! - Cicci R

 

* Är så glad att ni finns, beställde 2 leveranser som jag ska ha i mitt hem i Spanien. Snabb leverans, bra kvalité och bra paketerad! Tack, mycket nöjd kund! - Sorina S

 

* Hej!

Vill bara tacka er för en fantastisk service när det gäller beställning och leverans från er!

Imponerad av er snabbhet!

Tycker mycket om er hemsida och era produkter! Skulle kunna köpa hur mycket so helst :) Önskar er en fin dag! - Mvh Katarina R

 

* Ville bara tacka er för snabb, trevlig och mysig service. - Mvh Maria

 

* Anbefaler denne nettbutikken til alle mine norske venner! Supert utvalg, gode priser og fantastisk service! - Lier, Norge

 

* Tack för perfekt service. Fina grejer. Kan rekommenderas! - Marita L

 

* Jag är så himla nöjd med min beställning. Superb service, snabb leverans och allt var väl packat. Er sida har ett jättebra utbud av inrednings saker utan att ha löjligt höga priser som de flesta andra sajter har. Helt perfekt för en inrednings tokig som jag. Tack för ett lyckat köp, jag kommer definitivt att återkomma som kund. / Annis N L

 

* Hej! Ville bara skriva & tacka för så fina leveranser senaste månaden. Fint inslaget & super snabb leverans. Så himla himla nöjd tusen tack mvh Cecilia

 

* Hej! Jag är en tjej som är tokig i vit/lantlig/shabby chic inredning. Jag ville bara säga att jag älskar er sida! Ju mer jag är inne på er sida så hittar jag bara fler saker jag vill ha i mitt hem. Ni har bra priser med på allt, har jämfört med några sidor och ni är billigast. Vilket gör att man kan beställa fler saker vid ett och samma tillfälle! Tack till er! Mvh/ Bella, inredningstokig tjej

 

* Älskar att handla hos hemmetshjarta.se Är så nöjd med mina köp, alltid snabb leverans 1-2 dgr, bra priser. Härlig familj som bjuder på sitt liv. Med glädje kan jag varmt rekommendera deras fina Inredningsbutik. - Kerstin R Sthlm/Sala

 

* Den bästa inredningsbutiken jag handlat i. Man hittar alltid något både till sig själv och till andra att ge i present. Humana priser snabb leverans. Underbara människor som bjuder på sig själv å sin vardag. Ett varmt hjärta! - Therese N

 

* Jättenöjd med det jag handlade från hemmetshjarta.se! Så mycket fint, servicekänslan är hög, snabb leverans och alltid vänliga ord från den familjen i butiken. Kan varmt rekommendera dem. - bellan.b

 

* På hemmetshjärta kan man handla allt vackert till sitt hem. Till bästa priser, kvalité och dessutom sedan få bekräftelse på hur du inrett med dina produkter när du tar kort och lägger ut på insta. Det får man inte ofta. Hemmetshjärta delar med sig av sin familj och sig själva med sådan äkta värme och värnar så om sina kunder och många av oss har blivit fina vänner. Man får så mkt mer än bara inredning. - Christina Kicki J Småland

 

* Detta är i särklas trevligaste butik jag handlad ifrån! Inte nog med det stora och fina utbudet som finns, servicen och vänligheten man möts av som kund ör otrolig! Inte vanligt i lilla Sverige. - Liasmatte 

 

* Vad glad man blir när man får så här trevliga paket i brevlådan! - Birgitta

 

* Guldstjärna och tack från mig, för snabb service. Bättre än så, kan det inte bli. Fick mitt paket förra veckan och är så nöjd. Ni har så mycket fint i er butik, återkommer! - Lena

 

* Måste berömma er om snabb lev. och så otroligt vackra saker jag är så nöjd och kommer absolut handla av er igen - Elisabet