NovaSolo Halifax rumsavdelare med korgset 120x45x190 Mahogny rotting

14859 SEK
Beställningsvara. Leveranstid 14-35 dagar

 Shoppa nu - Betala senare!

 

 

 Fast frakt på 69kr (Hemleverans vid större möbler ingår!)

 En trygg och säkert handel med kort, faktura eller delbetalning

 

Art. nr: 388933

Bredd 120 cm Djup 45 cm Höyd 190 cm

Detaljerade mått och storlekar kan ses på en separat bild.

Fullt monterad produkt - Den här produkten skickas färdigmonterad så att du kan njuta av den så fort den anländer till ditt hem.

Halifax kombinerar den franska landsbygdens pittoreska charm med kustnära stilen på östra kusten för att bilda ett omfattande utbud som passar matsalen, vardagsrummet eller sovrummet. Detaljerad profilering på varje del, tillsammans med den varma finishen och antik mässing, ger en klassisk kollektion för det moderna hemmet.

Denna rumsavdelare/hylla är den perfekta lösningen för att skapa separata utrymmen i ditt bostadsrum, samtidigt som den behåller en luftig öppen känsla. Det oregelbundna avståndet mellan de upprättstående avdelaren, och de inkluderade handvävda rottingkorgar, bidrar till den rustika charmen.

Materialen och processerna som ingår i skapandet av våra handgjorda möbler skapar en nivå av kvalitet och unikhet som kan uppskattas i varje enskild produkt. Skönheten och individuella variationer i de naturliga materialen som används, tillsammans med handapplikationerna av våra efterbehandlingstekniker, skapar en värme och komfort som inte kan replikeras av maskiner.

Kurerat materialval - Våra material är noggrant utvalda och kombinerade i vår design för att producera en långvarig hållbar produkt som kan njutas av i många år framöver. Som sådan kan finishen se något annorlunda ut beroende på de naturliga egenskaperna hos de underliggande materialens yta och orientering. Ugnstorkad massiv mahognyram

Individuellt hantverk - Alla våra produkter är handgjorda av skickliga hantverkare. Denna personliga touch, i kombination med de naturliga egenskaperna hos materialen som används, skapar en unik produkt som verkligen är unik. Små variationer i finish är att förvänta och anses inte vara produktdefekter.

Klassisk vit finish - En heltäckande, halvblank lackerad yta i fem lager förseglad med en hållbar topplack. Texturen på Classic White definierar varsamt det underliggande materialet, på naturliga trämaterial som mahogny och kan resultera i en lätt distressed effekt. Denna lysande vita är mångsidig nog att presenteras på egen hand, eller kombineras med komponenter i någon av de svarta eller bruna finisherna från kontrast- och accentkollektionerna.

Tipsa

0
0

Recensioner

Produkten har inga recensioner

Skriv en recension om produkten

Betyg: