Éternel Handlotion No.2 - Lemongrass

89 SEK
Ordinarie 156 SEK , du sparar 67 SEK, (43%)
I lager   Leveranstid: 1-5 dagar

                   Frakt 79 kr 

      

 

 

 

   

  

 

Art. nr: 373166

Éternel handlotion är designad och utvecklad i Danmark, noggrant utvald för sina positiva egenskaper, dokumenterade effekter och fantastiska dofter.

Éternel betyder för evigt på franska - och är vardagslyx gjord precis för dig ... Éternel är designad för att skämma bort dig med närande, aktiva ingredienser och presenteras i en vacker design. Varje dag, hela tiden, året runt.

Det faktum att våra skönhetsprodukter från Éternel är vegan betyder helt enkelt att ingen av ingredienserna eller elementen i produkterna kommer från djur. Dessutom betyder det också att ingen av våra produkter har testats på djur.

Vi är stolta över enkla och rena principer:

Kliniskt beprövade ingredienser
• Naturliga oljor av hög kvalitet
• Inga parabener och färgämnen
• Inga hormonstörande ämnen
• Högt innehåll av aktiva ingredienser
• Exklusiva dofter

Våra produkter är designade och utvecklade i Danmark, noggrant utvalda för sina positiva egenskaper, dokumenterade effekter och fantastiska dofter.

250 ml 

Hållbarhet: Oöppnad 30 månader 12 månader efter öppnande.

Doft: Lemongrass

Toppnot: Färsk citrus
Mellananteckningar: Citrongräs
Basanteckningar: Verbena
Citrongräs har en uppfriskande doft av citrus och citrongräs. Denna förföriska och fräscha doft ger dig en fräsch känsla hela dagen.

Ingredienser: Aqua, Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Cetearylalkohol, Glycerylstearatcitrat, Hydrogenerad etylhexylolivat, Glycerin, Hydrogenerad olivolja Oförtvålningsbar, Ozyza Sativa Stärkelse, Sodium Levulinate, Tocopherol, Carbomer, Glyceryloljekaprylat.

 

 

 

 

 

 

 

 

Chic Antique är ett danskt märke och är idag ett framgångsrikt grossistföretag som erbjuder ett brett utbud av brukskonst, som håller fast vid själen "Chic Antique" från de franska marknaderna. Exklusiva och unika inrednings- och brukskonstprodukter för kök, bad, trädgård, möbler och textilier, som produceras av en rad duktiga tillverkare.

Chic Antique är symbolen för fransk lantlig stil med ett rustikt uttryck kombinerat med fina detaljer och mycket fransk romantik och charm.

Tipsa

0
0

Recensioner

Produkten har inga recensioner

Skriv en recension om produkten

Betyg: