Laddar, vänta lite...

~ Ord från våra kunder

* Ville bara tacka er för snabb, trevlig och mysig service. Mvh Maria

 

* Anbefaler denne nettbutikken til alle mine norske venner! Supert utvalg, gode priser og fantastisk service! - Lier, Norge

 

* Tack för perfekt service. Fina grejer. Kan rekommenderas! - Marita Lundqvist

 

* Jag är så himla nöjd med min beställning. Superb service, snabb leverans och allt var väl packat. Er sida har ett jättebra utbud av inrednings saker utan att ha löjligt höga priser som de flesta andra sajter har. Helt perfekt för en inrednings tokig som jag. Tack för ett lyckat köp, jag kommer definitivt att återkomma som kund. / Annis Noémi Lunavolpe

 

* Hej! Ville bara skriva & tacka för så fina leveranser senaste månaden. Fint inslaget & super snabb leverans. Så himla himla nöjd tusen tack mvh Cecilia

 

*  När jag flyttade in i min lägenhet för lite mer än 3 år sedan så renoverade mina föräldrar i princip hela lägenheten. De la nytt golv i hela lägenheten , de tapetserade hallen, köket och sovrummet/vardagsrummet. De målade även alla rum. Men det vi inte gjorde något åt var badrummet. Det är väl egentligen inget fel på det nu heller. Det är bara det att det är fruktansvärt fult och mörkt. Blåa väggar med en lampa, super tråkigt och trist.

Därför längtar jag verkligen tills jag flyttar till något större. Förhoppningsvis mitt drömhus. Då jag vill ha ett stort och fräsch badrum, som man dessutom kan inreda lite så det känns trevligare än vad det gör nu. För jag tycker faktiskt att ett badrum är minst lika viktiga som alla andra rum, även om det "bara är en toalett". 

Hittade en himla massa fina saker på Hemmets hjärta när jag kikade runt lite. Det är väldigt mysigt webbshop.. Det finns dessutom 3 saker jag älskar. 1. De har väldigt fina saker. 2. De har väldigt bra priser. och sista med inte minst det har en fantastisk shop, strukturerad och man hittar det man söker. Så har du missat denna hemsida så rekommenderar jag er att gå in och kika nu på en gång. 

 Här har ni några av mina favoriter hos dem , vilket blev lite badrumsinredning då det var mest det jag kikade på. Men gled även in på deras andra kategorier och det finns riktigt fina saker, fortsätter jag titta hamnar det nog en och en annan grej i varukorgen. Men vad gör det då? Hoppas ni gillar sidan lika mycket som jag gör.

Mvh Amanda www.nouw.com/amandasvens

 

 

* Hej! Jag är en tjej som är tokig i vit/lantlig/shabby chic inredning. Jag ville bara säga att jag älskar er sida! Ju mer jag är inne på er sida så hittar jag bara fler saker jag vill ha i mitt hem. Ni har bra priser med på allt, har jämfört med några sidor och ni är billigast. Vilket gör att man kan beställa fler saker vid ett och samma tillfälle! Tack till er! Mvh/ Bella, inredningstokig tjej

 

* Älskar att handla hos hemmetshjarta.se Är så nöjd med mina köp, alltid snabb leverans 1-2 dgr, bra priser. Härlig familj som bjuder på sitt liv. Med glädje kan jag varmt rekommendera deras fina Inredningsbutik. - Kerstin Rydbrand Sthlm/Sala

 

* Den bästa inredningsbutiken jag handlat i. Man hittar alltid något både till sig själv och till andra att ge i present. Humana priser snabb leverans. Underbara människor som bjuder på sig själv å sin vardag. Ett varmt hjärta! - Therese Nilsson

 

* Jättenöjd med det jag handlade från hemmetshjarta.se! Så mycket fint, servicekänslan är hög, snabb leverans och alltid vänliga ord från den familjen i butiken. Kan varmt rekommendera dem. - bellan.bergvik (Instagram)

 

* På hemmetshjärta kan man handla allt vackert till sitt hem. Till bästa priser, kvalité och dessutom sedan få bekräftelse på hur du inrett med dina produkter när du tar kort och lägger ut på insta. Det får man inte ofta. Hemmetshjärta delar med sig av sin familj och sig själva med sådan äkta värme och värnar så om sina kunder och många av oss har blivit fina vänner. Man får så mkt mer än bara inredning. - Christina Kicki Johansson Småland

 

* Detta är i särklas trevligaste butik jag handlad ifrån! Inte nog med det stora och fina utbudet som finns, servicen och vänligheten man möts av som kund ör otrolig! Inte vanligt i lilla Sverige. - Liasmatte (Instagram)

 

* Vad glad man blir när man får så här trevliga paket i brevlådan! - Birgitta

 

* Guldstjärna och tack från mig, för snabb service. Bättre än så, kan det inte bli. Fick mitt paket förra veckan och är så nöjd. Ni har så mycket fint i er butik, återkommer! - Lena

 

* Måste berömma er om snabb lev. och så otroligt vackra saker jag är så nöjd och kommer absolut handla av er igen - Elisabet